9 milioane de fani au votat: Adriano si Tardelli atacantii perfecti din Brazilia!

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 13:19
9 milioane de fani au votat: Adriano si Tardelli atacantii perfecti din Brazilia!

 Adriano (Flamengo) si Diego Tardelli (Atletico Mineiro) formeaza cuplul de atacanti in echipa ideala a campionatului Braziliei 2009, ce a fost aleasa dupa un vot public la care au participat mai mult de noua milioane de persoane!

Jucatorii din acest prim 11 ideal, precum si antrenorul lor, au fost onorati in timpul unei gale organizate, luni, de Confederatia Braziliana de Fotbal si grupul mass-media Globo, la Teatro Municipal din Rio de Janeiro.

Adriano, in varsta de 27 de ani, transferat la Flamengo in luna aprilie de la Internazionale Milano, a fost golgheterul competitiei, cu 19 goluri, intr-un campionat ce a fost castigat, duminica, de echipa sa. De asemenea, tehnicianul formatiei din Rio de Janeiro, Jorge Luis Andrade, a fost numit antrenorul anului.


Tardelli, in varsta de 24 de ani, a fost selectionat pentru prima data la nationala Braziliei, la 28 iulie, pentru un meci amical impotriva Estoniei.

Echipa ideala a campionatului brazilian este formata din urmatorii jucatori: Victor (Gremio Porto Alegre) - Jonathan (Cruzeiro Belo Horizonte), Andre Dias (Sao Paulo), Miranda (Sao Paulo), Julio Cesar (Goias) - Hernanes (Sao Paulo), Pablo Guinazu (Argentina/Internacional Porto Alegre), Diego Souza (Palmeiras), Dejan Petkovici (Serbia/Flamengo) - Diego Tardelli (Atletico Mineiro), Adriano (Flamengo).

 

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT