Campionate externe

3 pentru Ballon d'Or, 20 pentru SALON d'Or :) Batalie teribila pentru cea mai tare freza a anului! Ce fotbalisti au fost nominalizati

Englezii de la Goal.com acorda in acest an unul dintre cele mai traznite titluri. Daca pentru Balonul de Aur se vor lupta cei mai buni fotbalisti din 2014, pentru "Salon d'Or" se vor lupta si cativa jucatori mai putin cunoscuti pentru reusitele din teren, insa populari pentru coafurile lor nebune.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 17:04
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 17:41

Englezii de la Goal.com acorda in acest an unul dintre cele mai bizare trofee din fotbal. Daca toata lumea asteapta cu sufletul la gura ziua de 12 ianuarie pentru a afla castigatorul Balonul de Aur, jurnalistii publicatiei britanice Goal au decis sa il premieze si pe jucatorul cu cea mai traznita coafura.

Astfel, acestia au intocmit o lista cu 20 de fotbalisti apreciati pentru aspectul lor, printre acestia aflandu-se, bineinteles, si Cristiano Ronaldo. Marea surpriza este insa data de lipsa lui Lionel Messi, dar si de nominalizarea unor fotbalisti mai putin cunoscuti precum Kyle Beckerman sau Dominic Oduro.

  • Dani Alves (FC Barcelona)

Titlul pentru cel mai "aratos" fotbalist nu va fi insa acordat in baza unui simplu vot al fanilor. Britanicii de la Goal au consultat si mai multi hairstylisti, carora le-au cerut parerea.

Chiar daca pare a fi un titlu destul de "traznit", initiativa jurnalistilor Goal.com e bazata pe un lucru interesant. Acestia argumenteaza faptul ca fotbalistii sunt adevarati trendsetteri, fiind modele pentru milioane de fani de pe intreaga planeta.

Vezi mai jos nominalizarile pentru Salon d'Or. Tu cu cine ai vota? :)

Modifică setările cookies