"Vreau sa vad ACUM daca e om de baza!" Mesajul de 25 de milioane de euro al lui Galca dupa 1-0 in Norvegia:

Stromsgodset 0-1 Steaua | Costel Galca pariaza pe Gabi Iancu, omul care i-a adus victoria in Norvegia.

Antrenorul Stelei a vorbit LIVE la Sport.ro despre ce s-a intamplat la Drammen.

OM DE BAZA

"A fost un debut fericit pentru mine, pentru noi, insa neasteptat de greu in prima repriza. A doua repriza am avut ocaziile mai clare, unde puteam sa marcam mai multe goluri. Pe norvegieni i-am vazut de mai multe ori, joaca un fotbal ofensiv, stiam ce pot. S-au gresit pase inexplicabile, din cauza terenului, insa sunt si alte cauze, pe care le vom analiza.

Jucatorii au avut un trac emotional, e firesc, insa si suprafata de joc a fost alta, noua pentru ei.

Gabi Iancu are tot viitorul in fata sper sa demonstreze in fiecare meci ca e o optiune potrivita in fata, un om de baza. Imi plac mijlocasii lor centrali, Abu, Junior, Fossum, dar sunt mai buni jucatorii mei de la centru, prefer sa ma uit mai mult la ei.

Valceanu poate fi un jucator de real succes, depinde numai de el. Trebuie sa faca pasul, sa arate tot ce poate cand i se ofera sansa, are calitati extraordinare.

E un pas important pentru noi aceasta victorie, vom incerca sa castigam si meciul de acasa. Prezenta in Champions League inseamna niste bani, sume importante, pot spune ca de aceasta performanta depinde si viitorul echipei. Putem aduce noi jucatori daca ne calificam acolo", a spus Costel Galca dupa meci.

Gabi Iancu are o clauza de 25 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies