Omul care a calificat Steaua de 3 ori la rand in grupele UEFA Champions League, din nou in Ghencea! Ultima mutare a lui Becali

Omul care a calificat Steaua de 3 ori la rand in grupele UEFA Champions League, din nou in Ghencea! Ultima mutare a lui Becali

Titi Dumitriu, unul dintre antrenorii care au scris istorie pe banca Stelei, se intoarce la clubul ros-albastru. Acesta va fi noul sef al Centrului de Copii si Juniori al campioanei.

Dumitru Dumitriu, fostul mare antrenor al Stelei, echipa cu care a reusit performanta de a se califica de 3 ori la rand in grupele UEFA Champions League, in 1995, 1996 si 1997, castigand si alte patru titluri, dar si doua Cupe cu formatia ros-albastra, se intoarce in Ghencea.

In varsta de 69 de ani, cel poreclit "Titi" revine la clubul la care a cunoscut cel emai mari performante, dupa ce si-a dat acordul pentru a conduce Centrul de Copii si Juniori al campioanei.

Steaua a ramas fara conducator al Centrului de Copii si Juniori dupa ce italianul Massimo Pedrazzini a fost numit in functia de antrenor principal al Stelei, imediat dupa revenirea lui Mirel Radoi (antrenorul neoficial, director sportiv in acte).

Titi Dumitriu a fost de altfel vazut si la meciul Stelei cu Partizan Belgrad, disputat miercurea trecuta si incheiat 1-1.

Tehnicianul a facut deplasarea si la Botosani alaturi de campioana Romaniei.

Dumitru Dumitriu a mai fost secund al echipei nationale in 1994, la Campionatul Mondial, dar a mai lucrat si la echipe precum AEK Atena, Apollon Limassol, Rapid, Otelul ori Poli Timisoara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies