"Nimeni nu ne dadea vreo sansa sa ajungem pana aici, dar suntem in semifinale!" Reactia lui Cristiano Ronaldo dupa calificare

"Nimeni nu ne dadea vreo sansa sa ajungem pana aici, dar suntem in semifinale!" Reactia lui Cristiano Ronaldo dupa calificare

Portugalia este prima semifinalista de la Euro. Isi afla adversara in aceasta seara, dupa Tara Galilor - Belgia, in direct la ProTV de la ora 22:00

Portugalia n-a castigat niciun meci in 90 de minute, dar este prima semifinalista de la Euro. Cristiano Ronaldo nu are nicio favorita pentru meciul din aceasta seara: "Tara Galilor si Belgia sunt la fel de puternice!"

"Obiectivul nostru era sa mergem mai departe. Poate ca nimeni nu ne dadea vreo sansa sa ajungem pana aici, dar iata ca suntem in semifinale. Polonia este o echipa foarte buna, care joaca un fotbal de mare calitate, cu jucatori experiementati."

"Dar Portugalia a fost mai buna, ne-am creat multe ocazii de gol si cred ca victoria este meritata. Cand intalnim echipe concentrate pe faza defensiva ne e mult mai greu, pentru ca adversarul nu isi asuma prea multe riscuri. Totusi, Polonia nu a fost o echipa foarte defensiva, a avut momente de posesie, ne-a pus in pericol poarta de mai multe ori. "

"E o victorie foarte importanta pentru noi, echipa a facut un joc bun, am muncit cu totii pentru calificare. Toti jucatorii care au transformat penalty-uri trebuie felicitati, am fost cu totii stapani pe situatie. "

"Belgia sau Tara Galilor, nu conteaza numele urmatorului adversar, pentru ca ambele sunt echipe foarte puternice. Tara Galilor a facut pana acum un turneu excelent, Belgia e o echipa cu rezultate."

"Vreau sa il felicit pe Renato Sanches pentru gol, este primul reusit de el la un turneu final", a spus Ronaldo dupa meci.

TARA GALILOR - BELGIA E IN SEARA ASTA LA PROTV, ORA 22:00

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies