Del Bosque, dezvaluiri incredibile despre Casillas, dupa ce si-a dat demisia de la nationala Spaniei

Del Bosque, dezvaluiri incredibile despre Casillas, dupa ce si-a dat demisia de la nationala Spaniei

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Pentru Casillas, campion mondial si European, Euro 2016 a fost extrem de dificil, acesta fiind nevoit sa vada meciurile de pe banca de rezerve.

Drumul Spaniei la Euro s-a oprit in optimi, unde a fost eliminata cu 2-0 de Italia. La cateva zile dupa eliminare, Del Bosque si-a anuntat demisia de la lot.

Astazi, fostul selectioner al Spaniei a facut dezvaluiri in Marca despre relatia sa cu Iker Casillas, omul care l-a facut portar de top pe spaniol in perioada sa la Real Madrid.

"Cu colegii sai era OK, dar cu stafful tehnic comportamentul sau nu era bun. Furia sa era mereu indreptata catre noi. Asta e motivul pentru care Casillas a fost singurul jucator caruia nu i-am transmis un mesaj de la revedere", a spus Del Bosque.

Vazut ca un lider in vestiar de catre jucatorii spanioli, Casillas a trecut in ultima parte a carierei prin conflicte care l-au indepartat de la Real Madrid, cand Mourinho era antrenor, si l-au pus pe banca nationalei Spaniei. In acelasi timp, evolutiile excelente ale lui David De Gea la Manchester United nu au mai ridicat semne de intrebare privind postul de titular la nationala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies