EL este omul la care va ajunge ULTIMUL tricou al lui Ronaldo: "Il cunosc pe Ronaldo dinainte sa fie FENOMEN"

Autor: Sport.ro
Marti 07 Iunie 2011, 06:14

	EL este omul la care va ajunge ULTIMUL tricou al lui Ronaldo: "Il cunosc pe Ronaldo dinainte sa fie FENOMEN"

Jucatorii nationalei sperau sa puna mana pe ultimul tricou al lui Ronaldo de la nationala Braziliei, insa acesta este deja acontat de un brazilian aflat de 25 de ani la lotul Cariocas!

Rogelson Barreto e in staff-ul nationalei Braziliei de 25 de ani. E omul care se ocupa de echipamentul nationalei care a cucerit cinci Cupe Mondiale si in timpul asta a devenit foarte apropiat de mai multi jucatori care au schimbat istoria fotbalului.

Unul dintre ei este marele Ronaldo, care se va retrage in aceasta noapte cu Romania. Cei doi sunt prieteni inca din 1994, cand Ronaldo a debutat in nationala Cariocas. Magazionerul brazilian e considerat omul care le poarta noroc jucatorilor din echipa Braziliei iar toate vedetele din lot au un respect deosebit pentru el.

Barreto a primit de la Ronaldo tot echipamentul de la finala Cupei Mondiale din 2002, castigata de brazilieni. Acum, acesta ii va pregati pentru ultima data echipamentul lui Ronaldo iar magazionerul vrea sa il pastreze dupa meci.

"Il stiu pe Ronaldo dinainte sa devina "FENOMENUL". A fost un pusti incredibil si l-am ajutat si eu cum am putut cand era nou in echipa. Vreau sa ii cer echipamentul de la meciul cu Romania pentru ca are o valoare sentimentala deosebita!" a spus Barreto.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT