Veste BOMBA primita de Bute: sefii WBC l-au ales sa se bata intr-un meci EXPLOZIV pentru cea mai tare centura din box! Cu ce super campion se va bate ANUL ACESTA:

Lucian Bute Andre Ward Box Carl Froch WBC Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2013, 12:15
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2013, 12:25

Revenire extraordinara a lui Lucian Bute. Boxerul nostru a fost ales sa se bata intr-un meci exploziv pentru cea mai tare centura din box!

Desi a dezamagit in ultimele doua lupte, fiind facut ko de englezul Froch si invingandu-l cu greu pe Grachev, Lucian Bute este in continuare unul dintre favoritii sefilor WBC, acestia luand chiar decizia de a-l numi challanger pentru centura lasata vacanta de Andre Ward.

Bute poate profita de conjunctura favorabila, Ward fiind nevoit sa renunte la centura WBC castigata chiar in fara lui Carl Froch dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la umar, oficialii WBC anuntand ca romanul este favorit sa se bata pentru centura cu castigatorul dintre Sakio Bika si Nikola Sjekloca.

"Asta ne-au spus cei de la WBC. Este cu siguranta o optiune care ne intereseaza si pe noi, dar si pe Lucian.", a confirmat si Jean Bedard, presedintele InterBox, club la care este legitimat pugilistul roman.

Daca negocierile dintre cele doua parti se vor incheia cu succes, Bute se va lupta cu castigatorul meciului de pe 17 mai, dintre Bika si Sjekloca, doi dintre boxerii cotati foarte bine in acest moment.

Sakio Bika este o mai veche cunostinta a lui Bute, cei doi luptandu-se si in 2007, atunci cand romanul a castigat la puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!