That's all, folks | Floyd Mayweather spune "la revedere" unei cariere fabuloase si se retrage din postura de campion. Ce s-a intamplat azi-noapte

Floyd Mayweather Andre Berto Box
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Septembrie 2015, 08:32
Data actualizarii: Duminica 13 Septembrie 2015, 08:49

Floyd Mayweather a castigat si ultimul meci al carierei si se retrage din postura de pugilist neinvins si de detinator al mai multor centuri mondiale. Americanul l-a batut pe Andre Berto la puncte.

Floyd Mayweather s-a retras cu un meci "ca pe vremuri". Americanul a controlat de la un capat la altul disputa cu Andre Berto, pe care a castigat-o in urma unei decizii unanime a arbitrilor.

Mayweather, care si-a aparat un titlu mondial pentru a 26-a oara, egalandu-l pe legendarul Joe Louis, a atins si recordul lui Rocky Marciano: 49 de victorii si 0 infrangeri.

"Este oficial, cariera mea e gata. Am cucerit tot, am realizat tot ce se putea. Nu mai este nimic pentru mine in acest sport", a spus Floyd Mayweather la finalul meciului cu Berto, disputat la MGM Grand din Las Vegas.

Andre Berto a fost incapabil sa-i puna probleme lui Mayweather, statisticile aratand si ele acest lucru. Supercampionul Mayweather a dat 232 de lovituri, in timp ce Berto doar 83.

Berto avea inaintea acestui meci 30 de victorii si 4 infrangeri la profesionisti.

Parasesc acest sport cu toate realizarile pe care mi le-am propus. Pur si simplu nu mai am altceva de aratat. Boxul este insa un sport al recordurilor, iar eu sper ca intr-o buna zi va aparea un nou Floyd Mayweather, unul care sa-mi doboare recordurile. Trebuie sa stii cand sa renunti, eu mai am putin si fac 40 de ani, mi-a ajuns" - Floyd Mayweater.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!