David Haye Box

SOC IN BOX! David Haye s-a retras inaintea revansei cu Klitschko!!!

Britanicul David Haye, fost campion mondial la categoria grea, versiunea WBA, a decis sa-si incheie cariera, a declarat, marti, pentru cotidianul The Sun, un responsabil din cadrul Federatiei Engleze de Box.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2011, 18:29
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2011, 18:33

Secretarul forului englez, Robert Smith, a declarat ca, luni, a primit un email in care se preciza ca Haye a decis sa-si incheie cariera incepand cu data de 13 octombrie.

"Responsabilii federatiei vor analiza situatia miercuri, insa nu stiu daca vom putea trece peste dorinta lui de a nu-si prelungi licenta. si fara aceasta, el nu poate sa boxeze", a declarat Robert Smith.

David Haye a declarat intotdeauna ca doreste sa se retraga din activitate in ziua in care va implini 31 de ani, respectiv pe 13 octombrie 2011. La mijlocul lunii septembrie, britanicul a declarat ca isi amana cu sase luni retragerea daca ar avea sansa de a lupta din nou cu unul dintre fratii Klitschko.

David Haye si-a pierdut centura WBA, pe 1 iulie, la Hamburg, in meciul cu Vladimir Klitschko contand pentru unificarea centurilor WBA, IBF si WBO la categoria grea. Haye detinea centura din noiembrie 2009, cand l-a invins pe rusul Nikolai Valuev.

Haye are in palmares 27 de meciuri la profesionisti, dintre care doar doua au fost pierdute.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies