David Haye Box

REVENIREA ANULUI in box! Haye se intoarce in ring si promite sa-l faca KO pe Vitali Klitschko! MOTIVUL pentru care s-a razgandit in privinta retragerii:

David Haye a anuntat ca revine in lumea boxului si ca negociaza deja pentru o lupta cu Vitali Klitschko!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2011, 10:01
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2011, 10:00

Englezii de la The Sun anunta astazi revenirea lui David Haye! Dupa infrangerea cu Wladimir Klitschko din Iulie, Haye a spus ca se retragere in Octombrie, avand mereu intentia de a agata manusile in cui atunci cand va implini 31 de ani. Acum anunta insa ca va reveni in ring! Motivul e unul simplu.

"Ar fi ca si cum mi-as fi mintit fanii despre retragere daca as lupta din nou. Dar aceiasi fani e clar ca nu vor sa ma vada incheiandu-mi cariera cu o infrangere. Vor sa ma vada facandu-l KO fie pe Wladimir, fie pe Vitali Klitschko. Sunt sigur ca ma vor ierta daca ma voi lupta cu Vitali si il voi trimite la pamant asa cum planuiesc sa fac.
Sa ma retrag nu a fost o idee care mi-a venit deodata. Am spus in multe interviuri ca aceea e ziua in care voi parasi acest sport. Ca o coincidenta, aceea a fost ziua cand Vitali Klitschko a vrut sa vorbim despre afaceri.
Ii voi arata lui Vitali Kltischko ca timpul i-a expirat si il voi retrage.
Cand va avea lupta nu se stie dar vorbim in continuare. Eu pot astepta oricat. El are 40 de ani, eu am 31. As vrea revansa cu Wladimir dar nu mi-o va acorda acum. Dupa ce il bat pe fratele lui, sunt sigur ca ma va asculta. Dar pana atunci el m-a invins deja asa ca nu mai are nimic de demonstrat in fata mea"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies