S-a retras in glorie! Pacquiao a castigat ultimul meci din cariera, la puncte, contra americanului Tim Bradley

S-a retras in glorie! Pacquiao a castigat ultimul meci din cariera, la puncte, contra americanului Tim Bradley

Manny Pacquiao, fost campion mondial la 8 categorii diferite, l-a invins clar la puncte pe americanul Tim Bradley, intr-un meci de 12 reprize fara titlu in joc disputat sambata la Las Vegas (Nevada).

La ultima sa aparitie in ringul profesionist, Pacquiao a sters impresia dezamagitoare din ''meciul secolului'' cu Floyd Mayweather din mai 2015 si si-a dominat autoritar adversarul pe care l-a trimis de 2 ori la podea. A fost a 3-a confruntare dintre cei doi. In iunie 2012, Bradley obtinuse o controversata victorie la puncte, iar apoi Pacquiao a castigat revansa din aprilie 2014.

Arbitrii judecatori i-au acordat lui Pacquiao o victorie unanima cu 116-110, 116-110 si 116-110 in fata spectatorilor de la MGM Grand Garden Arena.

Filipinezul, a carui cariera de profesionist a debutat in ianuarie 1995 cu o bursa de 19 euro, a reusit a 58-a sa victorie, dintre care 38 inainte de limita, fata de 6 infrangeri si 2 egaluri. Pacquiao a strans din box o avere estimata la 500 milioane dolari, dintre care 20 milioane la meciul sau de adio.

''Pac-Man'', 37 ani, a confirmat ca se va retrage in pofida demonstratiei de box oferita la Las Vegas: ''M-am gandit mereu ca este ultimul meu meci si am promis asta familiei. Poate ca voi aprecia viata mea de dupa retragere, o viata destinata pentru a-mi ajuta si servi poporul meu''. Pacquaio, deja deputat al parlamentului filipinez, va candida in luna mai pentru postul de senator. 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies