Klitschko isi pastreaza centurile! I-a MASACRAT fata lui Povetkin! Rusul a rezistat eroic 12 reprize! VIDEO

Klitschko a fost dat invingator de toti cei 3 arbitri judecatori in meciul cu rusul Povetkin si isi pastreaza centurile mondiale!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2013, 23:50
Data actualizarii: Sambata 05 Octombrie 2013, 23:50

Runda 12: Klitschko isi impinge din nou adversarul, Povetkin se ridica si incearca o ultima lovitura decisiva! Nu reuseste nimic pana la finalul luptei!

Runda 11: Povetkin din nou la podea, de aceasta data dupa ce a fost impins de Klitschko.

Runda 9: 4 knock-down-uri pentru Povetkin pana acum. Rusul trebuie sa faca ceva de-a dreptul special pentru a-l invinge pe Klitschko.

Runda 8: Povetkin nu abandoneaza, chair daca membrii staff-ului sau au luat in calcul si aceasta posibilitatea in pauza dintre reprize. Rusul rezista eroic, desi incaseaza lovitura dupa lovitura.

Runda 7: Al doilea knock-down pentru Povetkin, care a incasat lovitura dupa lovitura in aceasta repriza. Cu foarte mult noroc, rusul a reusit sa incheie repriza!

Runda 5: Atacuri disperate ale lui Povetkin, Klitschko pare pentru cateva secunde in dificultate. Lucrurile reintra in nornalul de pana acum al luptei pana la finalul reprizei.

Runda 4: Klitschko n-are nicio problema in acest meci. Pare ca poate face fata fara nicio problema ritmului impus de aceasta lupta.

Runda 3: Rusul a incasat si in aceasta repriza cateva lovituri serioase. Pe final, a incercat sa riposteze cu cateva atacuri, insa Klitschko n-a fost pus in dificultate.

Runda 2: Povetkin a fost numarat pentru prima data in acest meci! S-a dezechilibrat dupa o lovitura a lui Klitschko, iar arbitrul a intervenit. Din nou final greu de repriza pentru Povetkin.

Runda 1: Cei doi boxeri s-au studiat in aceasta repriza, nicio lovitura importanta in primele minute ale meciului. Povetkin a alunecat in finalul rundei si a atins pentru prima data podeaua in acest meci.

Wladimir Klitschko vs. Alexander Povetkin, 12 runde, pentru titlurile IBF/WBO/WBA ale lui Klitschko la categoria grea;

Mateusz Masternak vs. Grigory Drozd, 12 runde, pentru titlul european cruiserweight al lui Masternak; A castigat Drozd prin KO!

Ruslan Chagaev vs. Jovo Pudar, 12 runde, categoria grea; - Victorie la puncte, unanimitate din partea arbitrilor.

Wladimir Klitschko nu cunoaste cuvantul teama! Cel de-al 64-lea meci al carierei pare sa fie insa cel mai dificil de pana acum! Isi va pune in juca centurile WBA, IBF, WBO si IBO in fata rusului Alexander Povetkin! Uriasul de 1.88m este neinvins pana acum in 26 de meciuri la profesionisti dupa ce a castigat 4 medalii de aur la amatori!

De parca nu era suficient de greu meciul, Klitschko a acceptat sa-si puna centurile in joc chiar acasa la Povetkin. Meciul va avea loc pe Arena Olimpica din Moscova - 35.000 de rusi il vor sustine pe Povetkin!

Modifică setările cookies