Box

N-a ramas fara bani, dar nu prea mai are loc in garaj :) Mayweather si-a pus la vanzare doi dintre bolizi. Cati bani cere

Anderlecht - Manchester United, joi, ora 22:00, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2017, 17:36
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2017, 17:44

La o saptamana dupa ce a decis sa ii cumpere fiului sau de doar 16 ani un bolid de aproape 400 de cai putere, Floyd Mayweather iese din nou in evidenta printr-un subiect legat de masini.

Fostul pugilist american, posesor al unora dintre cele mai scumpe masini din lume, a decis sa renunte la doi dintre bolizii sai, cu care nu prea circula.

Mayweather a scos la vanzare un Bugatti Veyron, precum si un Koenigsegg CCXR Trevita, cerand in schimbul masinilor circa 7 milioane de dolari.

BUgatti-ul cu motor de 8.0 litri si 16 cilindri a ajuns pe EBay, fiind postat la un pret de aproape 4 milioane de dolari. Masina poate ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 2,4 secunde, iar in intreaga lume s-au vandut 150 de exemplare.

Pe de alta parte, celalalt bolid scos la vanzare, Koenigsegg CCXR Trevita, este mult mai exclusivist, doar doua astfel de modele fiind vandute. Masina are 1018 cai putere si poate atinge 400 km/h. Aceasta l-a costat pe Mayweather, in momentul cumpararii, 4.8 milioane de dolari.

Potrivit TMZ, fostul pugilist ar intentiona sa isi cumpere cu banii obtinuti un yacht.

Modifică setările cookies