Meci demonstrativ de box intre Radu Mazare si Doroftei! Reactie fabuloasa a lui Doroftei: "O sa reprezint Ploiestiul, ma imbrac cu tricoul lui Hamza" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 17:01

	Meci demonstrativ de box intre Radu Mazare si Doroftei! Reactie fabuloasa a lui Doroftei: "O sa reprezint Ploiestiul, ma imbrac cu tricoul lui Hamza" :)

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a declarat, in gluma, ca va imbraca un tricou al fotbalistului Younes Hamza in meciul demonstrativ pe care il are programat in cadrul Centurii de Aur de la Constanta cu primarul Radu Mazare.

Originar din Ploiesti, Doroftei a facut aluzie la conflictul dintre atacantul formatiei Petrolul, Younes Hamza, si primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, din 12 august. Atunci, fotbalistul a sustinut ca a fost batut de doua persoane din garda de corp a primarului Radu Mazare, in timp ce se afla pe plaja din Mamaia, dupa un conflict verbal cu edilul.

"Nu pot sa dorm noaptea de emotii inaintea acestui meci (n.r. - meciul de box cu Radu Mazare). Am vorbit deja cu prietenul meu Hamza sa imi dea un tricou. O sa reprezint Ploiestiul, nu doar Federatia Romana de Box. I-am transmis domnului primar sa se antreneze, sa se pregateasca bine pentru ca va fi un meci de zile mari, unul pe care nu-l va uita niciodata cu siguranta", a glumit Doroftei.

Intrebat ce va face daca Radu Mazare isi aduce in ring si bodyguarzii, Doroftei a raspuns: "Daca vine cu bodyguarzii e riscul meu, mi-l asum. Dar la ring nu exista poarta, asa ca poate bodyguarzii nu au pe unde sa intre".

Organizatorul turneului de box Centura de Aur, Mihai Craiu, a afirmat insa ca deocamdata nu are confirmarea primarului Radu Mazare pentru meciul demonstrativ. "Pe primarul Radu Mazare l-am invitat sa faca un meci demostrativ de un minut cu presedintele Leonard Doroftei. Speram sa si accepte, acum nu stim daca se duce cu zmeul sau vine la acest meci", a spus Craiu.

Editia a 38-a a turneului de box Centura de Aur - Nicolae Linca se va desfasura intre 4 si 8 septembrie la Pavilionul Expozitional Constanta.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT