Box Carl Froch IBF Lucian Bute Box

Bute, luat inca o data peste picior de Carl Froch! Englezul vede revansa cu Bute ca pe un meci de antrenament! Ce planuri are Froch dupa ce l-a UMILIT pe roman:

Carl Froch nu renunta la razboiul cu Bute si a gasit inca o ocazie sa il ia peste picior pe boxerul roman.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 August 2012, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 29 August 2012, 13:25

Englezul in varsta de 35 de ani isi va apara pentru prima oara titlul mondial in versiune IBF, cucerit in luna mai a acestui an, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a cincea pe Lucian Bute.

Froch se va bate cu americanul Yusaf Mack, un boxer in varsta de 32 de ani, cu 31 de victorii in palmares din 35 de meciuri la profesionisti. Pe langa palmaresul foarte bun obtinut la profesionisti, Mack are si mai multe titluri de campion la amatori.

Singurele infrangeri din cariera la profesionist au fost inregistrate impotriva unor boxeri precum Librado Andrade, Alejandro Berrio sau Glen Johnson, luptatori care au fost batuti fara drept de apel de catre Lucian Bute.

"Chiar daca am ajuns la o varsta destul de inaintata, ma simt mai bine ca niciodata, cred ca asta e cea mai buna forma a carierei mele.", a spus Froch.

Campionul mondial in versiunea IBF a vorbit si despre planurile pe care le are in viitorul apropiat, spunand ca nici nu se gandeste sa piarda revansa cu Bute, ba chiar mai mult, vrea sa faca un meci cu super campionul WBA si WBC, Mikkel Kessler.

"Sunt pe val acum si trebuie sa imi apar neaparat titlul mondial, apoi o sa ma gandesc la meciul cu Bute. Daca totul o sa iasa cum trebuie, ma gandesc serios la un meci cu Mikkel Kessler.", a adaugat acesta.

Meciul va avea loc in acelasi oras in care s-a disputat si cel cu Bute, la Notthingham, pe data de 17 noiembrie.

 

Modifică setările cookies