FABULOS! Bute a semnat cu antrenorul lui Pacquaio si pleaca in Filipine pentru antrenament: "Visez sa redevin campion mondial" 

►Bute se antreneaza deja cu Freddie Roach
►Fostul campion mondial pleaca cu Pacquaio in Filipine
►"Obiectivul meu e sa redevin campion mondial", spune Bute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 17:14
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 21:52

Lucian Bute isi da restart la cariera alaturi de legendarul antrenor Freddie Roach, omul care i-a facut campioni mondiali pe Manny Pacquaio, Georges St. Pierre, Miguel Cotto, Julio César Chávez sau Amir Khan.

Roach a fost declarat antrenorul anului in box in SUA de sase ori, iar acum pleaca cu Bute si Pacquaio intr-un cantonament prelungit de 10 saptamani in Filipine. Bute a anuntat ca viseaza sa redevina campion mondial inainte de retragere si e convins ca Roach e omul care il va ajuta.

"Obiectivul meu e sa redevin campion mondial. Ca va fi un meci de titlu mondial in decembrie, ca va fi anul viitor, important e pentru mine sa am aceasta sansa si sa redevin campion mondial. Am vazut foarte mult ce a facut cu Manny Pacquiao si unde l-a adus pe Manny Pacquiao si mi-ar place sa urmez acelasi lucru.


A fost o perioada destul de grea pentru mine in ultimii doi ani, imi asum cele doua infrangeri pe care le-am avut. Faptul ca Freddie Roach a acceptat sa lucreze cu mine si m-a acceptat in echipa lui asta ma motiveaza foarte mult. Imi asum acele infrangeri pe care le-am avut, dar acum sunt de domeniul trecutului, privesc in viitor, e un nou inceput pentru mine.

Va fi un privilegiu pentru mine faptul ca voi pleca in cantonament in Filipine cu Manny Pacquiao, va fi la el acasa si lucrul asta e foarte important pt mine. E unul din obiectivele mele, cu noua echipa, cu noul antrenor e sa redevin campion mondial. La felul in care ma simt, foarte entuziasmat si sanatos, cred eu ca mai pot face cativa ani de zile", a declarat Bute intr-o conferinta de presa.

Roach crede ca Bute va reveni mult mai puternic din Filipine si va fi pregatit pentru a-si recupera centura.
"Mi-a aratat ca are inca multa vointa, ca inca vrea sa lupte. Dupa 10 saptamani de pregatire in Filipine, Lucian va fi pregatit pt un meci mare", a spus Roach. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!