Lucian Bute Freddie Roach Box

Bute poate da LOVITURA! Fostul campion mondial se va antrena alaturi de omul care il pregateste pe Manny Pacquaio

Lucian Bute (34 de ani) isi pregateste revenirea in ring alaturi de un antrenor mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 14:12
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 14:25

Lucian Bute s-a despartit in luna martie de antrenorul care l-a pregatit in ultimii zece ani, Stephane Larouche, iar acum iti cauta un alt colaborator.

Invins in ultimii doi ani de Carl Forch si Jean Pascal, pugilistul, fost campion al lumii in versiune IBF, isi pregateste acum revenirea in ring si anunta ca o va face alaturi de un nou antrenor.

In varsta de 34 de ani, Lucian Bute nu are inca ganduri de retragere, ci dimpotriva, spune ca vrea sa revina mult mai puternic si sa demonstreze ca a meritat centura pe care si-a pastrat-o de nu mai putin de noua ori in fata unor adversari ca Alejandro Berrio, William Joppy, Librado Andrage, Fulgencio Zunica, Edison Miranda, jesse Brinkley, Brian Magee, Jean-Paul Mendy si Glen Johnson.

Lucian Bute a anuntat pe contul sau oficial de Facebook ca va merge in Statele Unite pentru a discuta si pentru a se antrena de cateva ori cu Freddie Roach, unul dintre cei mai apreciati antrenori din lume, cel care il pregateste si pe Manny Pacquiao. De asemenea, acesta i-a mai antrenat in cariera sa pe Miguel Cotto si Amir Khan.

"In urmatoarea saptamana o sa merg in California, sa incerc sa ma antrenez cu Freddie Roach. Apoi voi decide cu cine voi lucra. Vreau sa am mai multe optiuni, sunt antrenori renumiti, care pregatesc campioni mondiali", a scris Bute.

Modifică setările cookies