VIDEO EXCLUSIV E-MIL prezintă Pastila de Sport (21 decembrie 2023)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2023, 19:06
Data actualizarii: Joi 21 Decembrie 2023, 19:09

Proiect în premieră pentru România realizat de Sport.ro cu ajutorul Inteligenței Artificiale. 

E-MIL, primul prezentator AI din România, vă prezintă Pastila de Sport de joi, 21 decembrie. În clipul atașat mai sus E-MIL vă prezintă informații din sport, într-un format realizat în premieră.

De luni până vineri, E-MIL prezintă Pastila de Sport, material ce le aduce cititorilor cele mai proaspete informații din sport, într-un format realizat în premieră. Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din domeniu sunt sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. 

Gigi Becali e euforic! 

Patronul liderului FCSB a vorbit despre mai multe subiecte de interesante. 

Omul de afaceri a anunțat ce jucători nu vor face deplasarea în cantonamentul de iarnă, a dat verdictul în lupta pentru titlu și a numit fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon. Tot interviul îl puteți vedea pe www.sport.ro. 

Croșeu din Giulești

Cristian Filip, cel mai bun boxer al Rapidului, a adus primul titlul național în Giulești după o "secetă" de 29 de ani. Rapid a reușit să-l transfere în Giulești, datorită prieteniei cu antrenorul Ronaldo Pavel, care în trecut i-a fost adversar în ring. 

Pugilistul are în palmares cinci titluri naționale la seniori la categoria +92kg și un bronz la Europenele de tineret. Lui Filip i se prezice un viitor strălucitor.  Reportajul îl puteți citi pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!