David Haye Box

DRAMA unui sportiv urias! Veste doctorilor i-a distrus toate visurile! Ce campion mondial e nevoit sa se retraga:

► Romania No Mundial! Marti vedem fotbal adevarat: Anglia - Germania, de la 22:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2013, 19:19
Data actualizarii: Luni 18 Noiembrie 2013, 19:19

David Haye ar putea sa fie nevoit sa se retraga! Fostul campion mondial la categorie grea a primit un verdict crunt de la doctori upa operatia de 5 ore in care i-a fost refacut umarul stang. Englezii de la The Guardian scriu ca, deocamdata, Haye s-a retras din lupta pe care urma sa o aiba impotriva lui Tyson Fury pe 8 februarie.

"E o lovitura grea. Aveam planuri mari pentru anul viitor si obiectivul final era sa castig titlul mondial. Ceea ce nu am anticipat este ca anul acesta s-a dovedit a fi cel mai ghinionist din cariera si mai multe accidentari mi-au distrus planul. Poate ca nu a fost sa fie. Zeii boxului tot imi dau indicii ca poate e suficient si ar trebui sa agat manusile in cui" a declarat Haye.

Este a 2-a oara cand meciul cu Fury este amanat - lupta trebuia sa aiba loc in septembrie initial. Acum, problemele au aparut de nicaieri: "Am crezut sincer ca durerea la umar nu e atat de rea. Dar doctorul m-a trimis sa fac un RMN si la 24 de ore mi s-a spus cat de grav este. Dupa alte 24 de ore eram pe masa de operatie" a mai spus Haye.

Englezii de Guardian anunta ca lui Haye i s-a spus ca trebuie sa ia in considerare serios varianta retragerii: "Operatia si urmarea ei reprezinta o pastila greu de inghitit pentru ca am simtit cu adevarat ca mai am multe de oferit si priveam in fata la luptele pe care mi le doream in 2014. Dar boxez de 23 de ani la amatori si profesionisti si asta e evident ca si-a pus amprenta asupra sanatatii mele. Nu pot decat sa-mi ofer cele mai sincere scuze fanilor care m-au sustinut si urmarit de-a lungul anilor si, ca mine, voiam sa termin totul intr-un stil mare" a mai declarat Haye.

Modifică setările cookies