"Iron" Mike Tyson vine la Cluj ca sa-l sustina pe Diaconu!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Noiembrie 2008, 18:28
Dupa ce a adus meciurile din Champions League, Clujul intra si in lumea buna a boxului. Rechinul Diaconu isi va apara titlul mondial la Cluj. Bute si-a terminat vacanta, dar vrea sa revina in Romania ca sa-i faca galerie Rechinului

Bute n-a rezistat tentatie si a mancat tot ce a prins in vacanta din Romania. S-a ingrozit insa cand s-a urcat pe cantar.

Daca nu va slabi, Bute s-ar putea baga la categoria lui Diaconu. Rechinul isi va apara titlul mondial la Cluj, la inceputul anului viitor. Chiar daca vine de la Roma, ca Totti, adversarul lui Diaconu tine cu Lazio si isi spune Barbarul.

Rudel Obreja a anuntat ca la gala lui Diaconu vor fi prezenti si campionii mondiali "Iron"Mike Tyson si "Thunder"Arturo Gatti.

"Nu pot spune acum o suma exacta, dar in mod sigur bugetul va trece de 2 milioane de euro. Acesti bani reprezinta, de fapt, o gala la cheie, cum se spune. Nu va fi doar meciul lui Adrian Diaconu, ci sase meciuri in total".

"De asemenea, in tribune va avea loc un alt show. La gala de la Bucuresti a cantat trupa Pussycat Dolls, va fi ceva similar si la Cluj. Plus ca vrem sa aducem doua vedete de calibru, care sa interpreteze imnurile nationale. Alti invitati de calibru la care ma gandesc sunt Mike Tyson si Arturo Gatti. Adrian Diaconu este supranumit Albul Tyson, deci ar fi extraordinar sa il avem si pe adevaratul Tyson la Cluj. Trebuie sa ne luptam, pentru ca romanii sa vada o astfel de gala la ei acasa si am incredere ca asta se va intampla la Cluj", a dezvaluit Obreja pentru Mediafax.

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies