Ciocan, planuri mari pentru 2016! Si-a facut planuri de nunta si de revansa cu Fury!

Ciocan, planuri mari pentru 2016! Si-a facut planuri de nunta si de revansa cu Fury!

Gala "Cod Rosu - KO in ring" incepe diseara de la 21:00 pe Sport.ro si continua de la 23:30 la ProTV! 

Cristian Ciocan se bate cu uriasul Williams in gala de diseara de la Galati. Inainte de evenimentul serii, Pantera Tanasie revine in ring si se bate dupa un an si jumatate.

Ciocan s-a pregatit in Germania pentru lupta cu Williams, dar a avut timp si de viata personala. A certu-o de sotie pe iubita sa, Lacramioara. Nunta va avea loc anul viitor, pe 10 septembrie.

"Am stabilit data nuntii, am ales nasii, am inchiriat si restaurantul. Totul va avea loc la Galati. Este orasul nostru si nu ne-am gandit nicio clipa ca am putea organiza in alta parte evenimentul. Dupa opt ani impreuna, era si momentul sa intram in legalitate. Vrem sa facem cununia civila cu o zi inainte, pe 9 septembrie, dar nu la primarie. Va fi ceva special. Ne-am gandit sa iesim un pic din tipare si speram ca si nunta sa fie ceva deosebit. Avem cateva planuri, dar este timp suficient pentru a le pune la punct pana anul viitor”, a declarat Lacramioara in ziarul Ring.

Nunta si revansa cu Fury - sunt marile planuri ale lui Ciocan pentru 2016. Inainte de asta trebuie sa treaca de Williams, diseara, ora 23:30, LIVE la ProTV! Gala incepe la 21:00 pe Sport.ro!

"Cristi a fost in Germania pentru sparring, iar eu am ramas la Pechea. Am respectat si de aceasta data postul in ce priveste relatiile intime, inca nu m-am vazut cu el. Astazi (n.r. - ieri) o sa ne intalnim pentru cateva minute dupa cantarul oficial. Am vorbit in fiecare zi la telefon; se simte foarte bine. In acest meci de revenire dupa cosmarul cu Fury, Cristi vrea o victorie inainte de limita. Eu am incredere ca, intr-o zi, va lupta si pentru titlul mondial. Pentru asta a intrat in boxul profesionist. Este visul lui. Are toata sustinerea si intelegerea mea”, a incheiat Lacramioara.
 

Citeste si:Cristian Ciocan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies