Cel mai mare CADOU DIN ISTORIE pentru Vladimir Klitschko: a primit 1 milion de dolari de la un anonim! Vezi reactia super campionului

Autor: Sport.ro
Vineri 30 Martie 2012, 16:10

	Cel mai mare CADOU DIN ISTORIE pentru Vladimir Klitschko: a primit 1 milion de dolari de la un anonim! Vezi reactia super campionului

O medalie de aur a lui Vladimir Klitschko s-a vandut la licitatie cu 1 milion de dolari. Culmea, proprietarul a refuzat s-o ia acasa, iar campionul a ramas si cu medalia, si cu banii.

O medalie de aur a campionului mondial la box din Ucraina, Vladimir Klitschko, a fost cumparata cu un milion de dolari la o licitatie organizata in scopuri caritabile, iar cel care a achizitionat-o a decis ca aceasta sa ramana la sportiv, a anuntat fundatia fratilor Klitschko.

"Un cumparator necunoscut a platit un milion de dolari pentru medalia olimpica a lui Vladimir Klitschko, castigata la Atlanta, in 1996. Imediat dupa vanzare, reprezentantul cumparatorului a anuntat ca doreste ca medalia olimpica sa ramana la familia Klitschko", se arata intr-un comunicat al fundatiei ce ajuta copiii ucraineni defavorizati.

Gestul cumparatorului l-a impresionat pe Vladimir Klitschko, campion mondial la categoria grea, versiunile IBF, WBO si WBA, fratele lui Vitali, de asemenea campion, in versiunea WBC.

"Aceasta medalie este la originea succesului nostru si cheia care a deschis multe usi pentru noi. Visul nostru a devenit realitate. Si datorita banilor platiti pentru medalie de catre binefacator vom putea transforma in realitate visele a sute de mii de copii ucraineni. Va multumesc in numele acestor copii, al parintilor lor si al profesorilor", a declarat Vladimir Klitschko.

La licitatia ce a avut loc la Kiev s-a strans suma de 1,5 milioane de dolari, fiind vandute, alaturi de medalie, si alte obiecte, intre care si un ceas Piaget cu 412 diamante.

In Romania, manusile lui Duckadam de la Sevilla s-au vandut cu 2000 dolari, manusile lui Bute cu 10.000 euro, iar ultimul tricou al lui Hagi cu 30.000 dolari, cumparat de Copos.

Pana acum, cele mai scumpe manusi din lume sunt cele ale lui Muhammad Ali in meciul cu Frazier. Au costat in urma cu o luna 1.1 mil dolari. Au fost cumparate de un proprietar de casino intr-o licitatie.

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies