Bute s-a intors in Romania. "Vreau revansa cu Froch!" Cand va putea sa se bata pentru centura

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 12:31

	Bute s-a intors in Romania. "Vreau revansa cu Froch!" Cand va putea sa se bata pentru centura

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Bute a organizat astazi prima conferinta de presa dupa infrangerea cu Pascal. "Am vrut sa fiu alaturi de dumneavoastra pentru ca nu am aparut la niciun post de televiziune dupa meci", a inceput Bute conferinta.

Romanul a spus ca nu are niciun gand sa se retraga din box si ca are in continuare incredere in staff-ul lui. "Nu am vorbit cu stafful, inca evalueaz. s-a tot speculat retragerea mea. eu nu am luat aceasta decizie in calcul. toti marii campioni au si pierdut. o sa ma ridic in continaure. Nu am luat in calcul schimabrea antrenorului"

Mai multi campioni si-au pierdut centura, insa au revenit. Acesta este gandul care il motiveaza si pe boxerul roman. "Se poate reveni. Uitati-va la Klitschko. El a putut sa revina dupa ce a pierdut de patru ori, iar acum, de opt ani este neinvins."

Bute a recunoscut ca Pascal a fost mai bun decat el in ultimul meci, insa infrangerea nu l-a afectat la fel de tare ca momentul in care si-a pierdut centura

"N-am fost eu. Am avut momente cand puteam sa lovesc, dar nu am facut-o. Nu puteam sa dau drumul la brate. Din asta trebuie sa invat ceva si sa fac schimbarile necesare pentru a imbunatati situatia. Am inceput deja sa cautam anumiti specialisti. Am lucrat si cu un preparator psihologic inaintea acestui meci, insa doar trei saptamani. Probabil ca trebuia mai mult."

Boxerul a vorbit si despre meciul cu Froch: "Revansa cu Froch este stipulata in contract, poate sa fie la sfarsitul anului, la inceputul lui 2015. Nu vreau sa fie prea curand. Vreau ca fanii sa vada ca am facut o schimbare. Daca eu am acelasi staff, antrenament, lumea se va intreba ce pot sa schimb fata de meciul pierdut. Va fi macar un meci pana atunci"

Procedură de infringement a UE împotriva României, din cauza legislației privind drepturile de autor pe piața digitală
BRAT
Modifică setările cookies