Din 18 februarie, meciurile din Champions League – asa cum nu le-ai trait niciodata! Vezi ce te asteapta:

sharethesofa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 12:03
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 12:03

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Din 18 februarie, fanii fotbalului de calitate din intreaga lume au acces direct sa discute cu jucatorii lor favoriti, prin platforma lansata de Heineken pe Twitter, #ShareTheSofa.

Spectatorii sunt invitati sa ia loc pe canapea alaturi de jucatorii lor preferati, in fiecare marti sau miercuri, in cadrul meciurilor din faza eliminatorie a UEFA Champions League.

Hashtag-ul #ShareTheSofa a fost lansat de Heineken® in timpul meciului dintre AC Milan si Celtic FC, in noiembrie anul trecut. Atunci, fostul capitan al Nationalei Olandei, Ruud Gullit, a raspuns mesajelor primite pe Twitter, discutand despre hobby-urile personale, deciziile arbitrilor si performanta jucatorilor. Al doilea invitat a fost Owen Hargreaves, care a raspuns in timp real intrebarilor venite pe #ShareTheSofa, in timpul meciului Manchester City - Bayern. A urmat nu mai putin celebrul Ruud van Nistelrooy, fostul atacant de la Blancos, care a comentat meciul dintre Real Madrid si Juventus. Iar aceste nume sunt doar o parte dintre celebritatile cu care iubitorii fotbalului au fost invitati sa imparta virtual canapeaua virtuala.

In a treia saptamana de la lansare, #ShareTheSofa ajunsese la 47.000.000 fani UEFA Champions League. Din februarie, o data cu reluarea competitiei, noi nume grele ale fotbalului international se vor alatura proiectului #ShareTheSofa. Astfel, microbistii romani pot deja sa se gandeasca la intrebarile pe care doresc sa le adreseze, pentru a avea sansa ca vedeta favorita sa le raspunda in direct.

Prin #ShareTheSofa, Heineken®, partenerul UEFA Champions League din 2005, aduce experienta UEFA Champions League mai aproape de iubitorii fotbalului din intreaga lume, oferindu-le sansa de a vedea meciurile prin ochii unor specialisti.

Platforma #ShareTheSofa va fi disponibila pana la Finala UEFA Champions League, din data de 24 mai 2014. Pana atunci, utilizatorii sunt invitati sa comenteze si sa adreseze intrebari pe Twitter, din data de 18 februarie, folosind hashtag-ul/eticheta #ShareTheSofa .

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!