"Arbitre, ma MUSCA!" Scene halucinante in timpul meciului la categoria grea! Ce decizie a luat arbitrul

"Arbitre, ma MUSCA!" Scene halucinante in timpul meciului la categoria grea! Ce decizie a luat arbitrul

"Este o rusine pentru sport ce a facut"!

Meciul de box la categoria grea dintre Kash Ali si David Prince de sambata seara s-a incheiat intr-un mod incredibil - Ali a fost descalificat de arbitru dupa ce si-a muscat adversarul in runda a 5-a! Ali mai primise o penalizare pentru o lovitura ilegala in ceafa adversarului.

In runda a 5-a, la o faza la care cei doi boxeri s-au dezechilibrat si au ajuns in corzi, David Price a tipat spre arbitru: "Ma musca!" Faza a avut loc aproape de coltul echipei lui Price iar acestia au tipat si ei catre arbitru sa verifice urma de pe corp!

Arbitrul Mark Lyson a decis sa-l descalifice pe Ali pentru gestul sau iar sportivul britanic a avut nevoie de escorta in drumul spre vestiar. "Este o rusine pentru sport ce a facut. Sa musti un om aflat la pamant? Nu exista ceva mai josnic. Ar trebui suspendat" a spus Price la finalul partidei pentru Price.

Si mai dur a fost fostul campion mondial, Tony Bellew, cel care este analist la Sky Sports: "Kash Ali nu ar trebui sa mai fie lasat vreodata in ringul de box!"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se testează, de fapt, în România. Judeţul de frontieră unde marţi s-a făcut un sigur test rapid
BRAT

Modifică setările cookies