Anul trecut juca in Creed, acum e campion mondial! Pugilistul-actor din ultimul film al lui Stallone a cucerit centura WBC la semigrea cu un super KO

Anul trecut juca in Creed, acum e campion mondial! Pugilistul-actor din ultimul film al lui Stallone a cucerit centura WBC la semigrea cu un super KO

Boxerul englez Tony Bellew, devenit star la Hollywood dupa rolul interpretat in filmul Creed, un sequel al seriei Rocky, a cucerit titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

Bellew, cunoscut si dupa numele personajului interpretat in Creed, "Pretty Boy Conlan", l-a invins prin KO in repriza a treia pe congolezul Ilunga Makabu, cu ocazia unei gale care a avut loc duminica la Liverpool, pe stadionul echipei Everton. 

"In aceasta seara mi-am indeplinit visul de a deveni campion mondial", a declarat englezul dupa victorie. 

Tony Bellew, in varsta de 33 ani, a jucat in filmul "Creed: Mostenirea lui Rocky", partea a saptea a filmului de mare succes "Rocky", interpretând rolul unui pugilist, "Pretty" Ricky Conlan, care s-a luptat de asemenea pentru o centura, adversarul sau fiind Adonis Johnson (fiul lui Apollo Creed), antrenat Sylverster Stallone, alias Rocky. 

Centura cucerita de Bellew i-a apartinut in trecut si lui David Haye.

Bellew are la profesionisti un record de 27 de victorii (17 prin KO), 2 infrangeri si 1 remiza.

Mai multe fotografii in galeria de mai jos

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies