Anuntul bomba facut de Mayweather dupa lupta lui Bute! Revenirea de SUTE DE MILIOANE de dolari din box

Anuntul bomba facut de Mayweather dupa lupta lui Bute! Revenirea de SUTE DE MILIOANE de dolari din box

Mayweather lasa de inteles ca e gata sa produca o mare surpriza in box.

Floyd Mayweather, cel mai bogat sportiv din lume, care s-a retras in luna septembrie, nu exclude sa revina in ringul de box, dar cu o singura conditie: un pot cu noua cifre, a declarat el duminica.

"Daca revin, evident, va fi doar pentru o prima de noua cifre. si probabil un meci pentru titlul mondial si un castig pe masura cu noua cifre", a precizat Floyd "Money" Mayweather, care a parasit ringul de box in septembrie 2015 la Washington, dupa a 49-a victorie si cu centura WBA si WBC la categoria mijlocie.

"Toata lumea intreaba: 'Oare va reveni Floyd Mayweather' Deocamdata sunt multumit asa, dar am inceput niste discutii cu CBS si Showtime si nu se stie niciodata", a afirmat fostul rege necontestat al categoriei welters.

Mayweather a castigat pe 2 mai 2015 la Las Vegas ceea ce a fost prezentat drept "meciul secolului" impotriva filipinezului Manny Pacquiao, meciul cel mai lucrativ din istoria boxului, cu incasari de 500 milioane dolari (bilete, televiziune si publicitate).

Conform clasamentului magazinului Forbes publicat in iunie, castigurile lui Mayweather pe 2015 sunt estimate la 300 milioane dolari, dintre care 120 milioane incasate doar la meciul cu Pacquiao.

Floyd Mayweather a asistat la gala de la Washington, in care Lucian Bute a boxat cu Badou Jack, pugilistul suedez facand parte din echipa campionului american.

Bute a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, dupa ce a terminat la egalitate cu suedezul de origine gambiana Badou Jack.

Citeste si:Floyd Mayweather
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies