Black Friday 2021

BLACK FRIDAY 2021: Cinci modele de biciclete de fitness pe care le poți achiziționa mai ieftin doar în această perioadă! 

Black Friday vine cu reduceri substanțiale la produsele de fitness. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 15:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 15:41

Sedentarismul ne poate afecta modul de a trăi. Activitatea redusă vine cu creșterea în greutate, tulburări psihologice și durerile de spate. Însă, eMAG vine în ajutorul nostru cu super-reduceri la bicicletele de fitness pentru a putea să ne menținem sănătoși și armonioși.

Iată cinci modele de biciclete de fitness pe care le poți achiziționa la un preț redus, doar de Black Friday.

1. Bicicletă magnetică orizontală FitTronic 607R

Bicicleta magnetică orizontală FitTronic 607R este un model foarte robust, cu o construcție rezistentă concepută să suporte o greutate a utilizatorului de până la 130 kg. Este prevazută cu o volantă grea de 9 kg, ce vă permite să optați între un antrenament ușor sau unul dificil, în cazul celor care doresc să piardă în greutate. Display-ul vă ajută să monitorizați mai multe funcții în același timp pe toată perioada antrenamentului.

2. Bicicletă fitness pentru spinning PROGRESSIVE SX2000

Cu un design compact și caracteristici moderne, PROGRESSIVE SX2000 este bicicleta pe care trebuie să o descoperi. Construită pentru a oferi durabilitate, bicicleta SX2000 este complet echipată și are setări personalizabile, concepute pentru a acomoda o gamă largă de utilizatori.

3. Bicicleta magnetică orizontală FiTtronic 510R

Bicicleta magnetică orizontală FiTtronic 510R este un model robust ce asigură o funcționare ușoară și silențioasă. Este prevăzută cu un scaun cu spătar, ce vă conferă un confort sporit în timpul antrenamentului. Scaunul este reglabil în funcție de înălțimea utilizatorului. Bicicleta este dotată cu dsplay LCD, ce afișează cinci funcții.

4. Bicicleta de spinning TOORX SRX 50S

TOORX vine în întâmpinarea pasionaților de sport cu noul model de bicicletă pentru spinning TOORX SRX50. Cu un design modern, o structură rezistentă care suportă până la 125 kg, un calculator de antrenament, bicicleta TOORX SRX50 este indeală chiar și pentru cei mai împătimiți sportivi. 

5. Mini bicicleta fitness de recuperare, GO4FIT

Mini bicicleta GO4FIT te va ajuta să rămâi activ. O poți utiliza când lucrezi la birou sau când urmărești emisiunea preferată.

Poate fi folosită pentru recuperare sau pentru fitness datorită tensiunii reglabile. De asemenea,puteți lucra atât mușchii picioarelor, cât și pe cei ai brațelor.

Modifică setările cookies