Sonia Kim Ursu, cea mai buna baschetbalista din Romania. A renuntat la moda si s-a apucat de baschet! "M-am indragostit din prima de acest sport" GALERIE FOTO

Sonia Kim Ursu, cea mai buna baschetbalista din Romania. A renuntat la moda si s-a apucat de baschet! "M-am indragostit din prima de acest sport" GALERIE FOTO

Sonia Kim Ursu a renuntat la modeling pentru o cariera in baschet.

Primul sau turneu de baschet la avut la varsta de 12 ani. 11 ani mai tarziu a castigat argintul continental cu nationala de 3x3 a Romaniei.

Sonia Kim a povestit ca a avut de ales intre baschet si moda si spune ca a ales baschetul si nu ii pare rau pentru acest lucru.

"La un moment dat, am avut de ales intre baschet si moda. Am ales baschetul. Nu stiu daca as fi ales modeling-ul… Nu am facut niciodată catwalk, doar sedinte foto. Am început shooting-urile în liceu, in clasa a 9-a sau a 10-a, iar atunci eram in cumpana. Sa fac baschet de performanta sau sa las streetball-ul sa fie hobby? Acum, mai am cate o sedinta foto, o fac de placere, cand ma cheama cate un fotograf. Mi-am facut un nume in baschet si nu m-as mai vedea facand altceva. Iar acum, si corpul meu s-a format pe baschet, nu mai pot face modeling”.

Ea a mai povestit si motivul pentru care a ales baschetul.

”A fost un moment in viata mea cand a trebuit sa aleg si multi m-au intrebat de ce vreau sa-mi rup picioarele la sport. E o chestie de ego, cred. Nu multi pot să faca un sport de performanta, sa se antreneze, sa faca anumite sacrificii. Am vrut sa-mi demonstrez mie ca pot face chestia asta", a mai spus Sonia intr-un interviu pentru ProSport.

Nu rata galeria foto de mai jos

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT