Baschet

Scandal de proportii la un an de la moartea lui Kobe Bryant! "Omul asta a fost un violator!" Sotia lui Kobe a rabufnit

Un scandal a izbucnit la un an de la moartea lui Kobe Bryant. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Martie 2021, 12:11
Data actualizarii: Luni 01 Martie 2021, 12:14

Sotia fostului baschetbalist, Vanessa, a reactionat dur pe internet la un an de la pierderea sotului si a uneia dintre fiicele sale. Femeia a comentat acuzatiile lui Evan Rachel Wood.

Aceasta din urma postase, la 3 zile de la accidentul in care Kobe si-a pierdut viata, un mesaj pe Twitter, in care il acuza pe sportiv de abuz sexual. 

  • Scandal de proportii la un an de la moartea lui Kobe Bryant! Omul asta a fost un violator! Sotia lui Kobe a rabufnit

"Nu am scris nimic până acum, fiinddcă am simțit nevoia să las puțin timp să treacă înainte să mă exprim. Dar da, acum e cazul ca lucrurile să fie spuse. Omul a fost un violator", scria actrita. 

La un an dupa acea postare, Vanessa Bryant i-a dat o replica lui Wood, contrazicandu-i acuzatiile. 

"Tweetul tau fals, insensibil, defaimator si calomniator este cel putin ticalos si deranjant. Tipul asta de acuzatie trimite barbati negri nevinovati la inchisoare pentru crime pe care nu le-au comis. O acuzatie nu face pe cineva vinovat! NU STII FAPTELE DIN DOSAR", a scris sotia lui Kobe. 

Fostul baschetbalist a fost acuzat, in iulie 2003, de viol asupra unei angajate a unui hotel din Colorado. Femeia a decis ulterior sa nu depuna marturie, iar acuzatiile impotriva lui Bryant au fost anulate. 

Kobe Bryant a incetat din viata pe 26 ianuarie 2020, in urma prabusirii elicopterului in care se afla alaturi de fiica lui, Gianna, si de alte 7 persoane. 

Evan Rachel Wood a fost implicata recent intr-un scandal cu Marilyn Manson, pe care l-a acuzat ca a abuzat-o ani intregi, de-a lungul relatiei lor. 

Modifică setările cookies