Preț record pentru biletele la meciuile lui Los Angeles Lakers! LeBron James e pe cale să stabilească record istoric în NBA

Los Angeles Lakers Lebron James NBA Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 13:04
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 13:12

LeBron James este pe cale să doboare un record istoric în NBA. 

Cu doar cinci zile înaintea meciului dintre Los Angeles Lakers şi Oklahoma City Thunder, la care se aşteaptă ca LeBron James să doboare recordul all-time de puncte înscrise în NBA, un bilet pentru a asista in direct la acest moment istoric, chiar de la marginea terenului, a ajuns să coste 30.208 dolari.

Potrivit datelor furnizate de StubHub, un portal de referinţă pentru revânzarea legală în SUA, biletul respectiv pentru a asista la meci, de la doar câţiva metri distanţă de teren, are cel mai ridicat preţ dintre tichetele disponibile în acest moment pe acest website.

Biletul în sine costă 23.660 de dolari, dar la această sumă se adaugă peste 6.500 de dolari ca taxe de administrare.

"King James", care a marcat joi seară 26 de puncte în victoria obţinută în deplasare de Los Angeles Lakers în faţa formaţiei Indiana Pacers (112-111), se află acum la doar 63 de puncte de recordul legendarului Kareem Abdul-Jabbar (38.387 de puncte).

Cu o medie de 30,2 puncte pe meci de la debutul acestui sezon, LeBron James ar putea deveni cel mai bun marcator din NBA pe 7 februarie, la meciul Oklahoma City Thunder de la Los Angeles, sau două zile mai târziu, 9 februarie, când Lakers va juca tot pe teren propriu cu Milwaukee Bucks. La ambele partide urmează să fie prezent şi Kareem Abdul-Jabbar, conform unor surse din cadrul francizei californiene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!