Lovitura de 90 de mii de dolari! A dat cos de la centrul terenului si a castigat o mica avere. Ce a facut cu banii. VIDEO

Lovitura de 90 de mii de dolari! A dat cos de la centrul terenului si a castigat o mica avere. Ce a facut cu banii. VIDEO

Fostul jucator al celor de la Los Angeles Lakers, sarbul Vlade Divac, s-a intors pe Staples Center, arena pe care si-a incheiat cariera de baschetbalist.

Desi nu a mai jucat baschet din 2005, Divac a demonstrat ca inca se pricepe sa dea cosuri spectaculoase.

In pauza meciului dintre Los Angeles Lakers si Golden State Warriors, Divac a acceptat provocarea celor de la Lakers si a dat din prima cos de la centrul terenului.

Premiul a fost de 90 de mii de dolari, bani pe care sarbul i-a donat pentru o cauza nobila. Cosul dat de Divac la centrul terenului a fost si pe placul lui Jack Nickolson, fan al celor de la Lakers, care l-a felicitat imediat dupa lovitura senzationala.

Seara s-a incheiat perfect pentru cei de la Lakers, care au produs surpriza serii in NBA, castigand, fara vedeta Kobe Bryant, meciul cu liderul conferintei  de vest, Golden State Warriors.

Citeste si:LA Lakers
VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies