Baschet

L-a facut PRAF pe Trump! "E un idiot dezechilibrat, fara creier!" Antrenorul URIAS care l-a pus la zid pe presedintele SUA

Pozitia neutra abordata de presedintele SUA, Donald Trump, in mult mediatizatul caz al uciderii afro-americanului George Floyd, a starnit numeroase reactii de dezaprobare, inclusiv in lumea sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iunie 2020, 19:15
Data actualizarii: Marti 02 Iunie 2020, 19:17

Cu o cariera de aproape 25 de ani ca antrenor si manager al echipei de baschet San Antonio Spurs, Gregg Popovich e un nume cu rezonanta peste Ocean, astfel ca isi permite sa iasa cu afirmatii publice extrem de dure.
Ca opozant declarat al presedintelui Trump, tehnicianul de 71 de ani n-a ratat ocazia de a stirbi din imaginea sefului de la Casa Alba.

"Daca Trump avea creier, chiar daca era 99 la suta cinic, ar fi iesit sa spuna ceva pentru a uni oamenii. Dar lui nu-i pasa de asta, pentru el conteaza doar persoana sa. E limpede ce trebuia sa faca. Avem nevoie de un presedinte care sa spuna ca «vietile negrilor conteaza». Atat, doar astea trei cuvinte. Dar n-o va face pentru a nu pierde acel mic grup de adepti carora le place nebunia lui”, a declarat Popovich referindu-se la subiectul care a aruncat America in haos.

Mai mult, reputatul antrenor a lansat un val de cuvinte urate despre caracterul lui Donald Trump. ”E un distrugator. Numai faptul de a fi in preajma lui te face sa mori. Te va manca de viu pentru a-si atinge scopurile. E un las, creaza o situatie si apoi fuge ca un scolar. De fapt, cred ca trebuie ignorat. Nu se poate face mai mult din ceea ce este: un idiot dezechilibrat”, a insistat reputatul antrenor din NBA.

CITESTE SI

Modifică setările cookies