Fostul patron al lui Asesoft Ploiesti, CAPTURAT la Belgrad noaptea trecuta! Cum l-a ajutat baschetul pe Sebastian Ghita

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Aprilie 2017, 10:30

	Fostul patron al lui Asesoft Ploiesti, CAPTURAT la Belgrad noaptea trecuta! Cum l-a ajutat baschetul pe Sebastian Ghita

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad, anunta stirileprotv.ro. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false.

Ghita s-a adapostit in Serbia, acolo unde avea mai multe legaturi de afaceri si in lumea sportului. Ghita a fost patronului celor de la Asesoft Ploiesti, campioana a Romaniei la baschet masculin de 11 ori in 12 ani cat a fost finantata de Ghita. Clubul a disparut dupa ce Ghita si-a retras finantarea. Prin baschet, Ghita a cunoscut mai multe persoane din Serbia, iar echipa a legitimat mai multi antrenori si jucatori sarbi.

Sebastian Ghita a fost capturat inainte de miezul noptii, in jurul orei 11:50. Acesta era pe strada cu fratele sau cand politistii le-au cerut actele. Ghita a prezentat acte false si a pretins ca e sloven, dar vorbea engleza. De asemenea el a negat ca e Sebastian Ghita, disparut de 4 luni din Romania. Fostul deputat si-a lasat barba si se imbraca diferit, sunt surse apropiate anchetei.

Pentru aducerea acestuia in tara urmeaza o procedura laborioasa pentru ca Serbia nu este membra UE, mai scrie sursa citata.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro.
 

Ce se va întâmpla de fapt cu alocațiile copiilor. Anunțul făcut de Ludovic Orban
BRAT