OFICIAL Dinamo și-a pus antrenor un selecționer prezent la ultimul Euro!

Dinamo Aleksandar Trifunovic baschet masculin Eurobasket Sotirios Manolopoulos Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 09:34
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 09:34

Echipa din Ștefan cel Mare are un început ezitant de campionat, fiind eliminată și din Cupă de marea rivală Steaua.

CS Dinamo București a anunțat că noul antrenor al echipei de baschet masculin este ”principalul naționalei Greciei, Sotirios Manolopoulos”.

”Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu tehnicianul grec Sotirios Manolopoulos (52 de ani), antrenorul principal al naționalei elene, una dintre cele mai valoroase din Europa – locul 5 la ultimul EuroBasket. 

Sotirios Manolopoulos, fost antrenor la Panathinaikos și AEK, locul 5 cu naționala Greciei la Euro 

Fost jucător la Boston University, în college basketball, Sotirios Manolopoulos și-a început cariera de antrenor în 2004, conducând în cea mai mare parte echipe de club din Grecia, cele mai importante fiind Panathinaikos (2015) și AEK Atena (2017). 

În 2021 a fost cooptat în stafful naționalei Greciei ca secund, iar din octombrie anul trecut a fost numit antrenor principal. 

Sotirios Manolopoulos va debuta pe banca tehnică a echipei Dinamo cu un meci dificil, duminică, în Sala Dinamo, cu CSO Voluntari, de la ora 20:15.

Fostul antrenor Aleksandar Trifunovic rămâne în cadrul clubului

Îi mulțumim antrenorului Aleksandar Trifunovic pentru activitatea depusă până acum. 

Antrenorul sârb va rămâne alături de noi, în cadrul unui proiect nou, care va avea ca scop dezvoltarea sectorului juvenil”, se arată în comunicatul postat joi de Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Dinamo are un început ezitant de campionat, cu 2 eșecuri în primele 4 etape, și a fost eliminată din Cupa României de marea rivală Steaua.

Foto: CS Dinamo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!