Baschet

Clipe de coșmar pentru un star NBA: polițiștii l-au doborât cu electroșoc și i-au pus piciorul în gât! Imagini cu impact emoțional

Jaxson Hayes, jucătorul lui New Orleans Pelicans, a fost arestat în urmă cu o lună. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 15:27
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 15:29

La o lună distanță de la arestul său, au apărut imaginile filmate de camera de pe corpul ofițerilor de poliție, iar acolo se observă, spre indignarea tuturor, cum unul dintre ofițeri îi pune genunchiul pe gât, în timp ce jucătorul spune: „Nu pot respira!”, în repetate rânduri. 

Polițistiul și-a ridicat genunchiul de pe gâtul lui Hayes, însă un altul a folosit electroșoc taser pe tânărul de 21 de ani, fix înainte ca acesta să fie luat și dus în custodia autorităților. 

  • Clipe de coșmar pentru un star NBA: polițiștii l-au doborât cu electroșoc și i-au pus piciorul în gât! Imagini cu impact emoțional

Hayes, arestat după un apel la poliție pentru violență domestică 
 

Poliția din Los Angeles a fost chemată la casa lui Hayes, într-un apel de violență domestică. Verișoara iubitei baschetbalistului a fost cea care a inițiat apelul, susținând că a primit mesaje din partea iubitei lui Hayes, în care îi spunea că bărbatul a devenit agresiv și țipa. 

Ofițerii au ajuns acasă la Hayes, care după se vede pe filmări se afla afară. Acesta nu avea arme asupra sa, iar în momentul în care a văzut poliția a devenit agitat și s-a certat cu ei în momentul în care nu l-au lăsat să intre în casă. 

Unul dintre prietenii lui Hayes a încercat să îl țină, însă lucrurile au escaladat, informează Yahoo Sports, iar polițiștii l-au doborât pe baschetbalist la pământ. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies