Au aruncat in el cu MILIOANE de dolari! Jucatorul care a fost platit REGESTE fara sa faca NIMIC. Asta e TEAPA MILENIULUI!

Au aruncat in el cu MILIOANE de dolari! Jucatorul care a fost platit REGESTE fara sa faca NIMIC. Asta e TEAPA MILENIULUI!

Timp de 5 ani (2015-2020), fostul baschetbalist Deron Williams a incasat sume fabuloase de la echipa Brooklyn Nets fara sa joace absolut deloc.

Americanul poate fi considerat una dintre marile "pacaleli" din istoria NBA. Dupa trei sezoane in care a fost unul dintre cei mai valorosi baschetbalisti ai lumii, Deron Williams a semnat in 2012 un contract pe 5 ani cu gruparea din Brooklyn, in schimbul a 98,8 milioane de dolari.

Ceea ce s-a intamplat ulterior e insa uluitor. Pentru ca performantele din teren ale lui Deron erau intr-o permanenta scadere, oficialii clubului au renuntat la el in 2015, doar ca in acte mai erau 2 ani de contract, echivalentul a 27,4 milioane de dolari.

Astfel, cele doua parti s-au inteles amiabil pentru ca suma sa fie platita esalonat, in rate, pe parcursul urmatorilor 5 ani, pana in 2020. Asta in timp ce Deron Williams a mai evoluat ceva timp, pana la retragerea din 2017, la alte echipe, Dallas Mavericks si Cleveland Cavaliers.

Conform presei de peste Ocean, cosmarul celor de la Brooklyn Nets s-a incheiat in aceasta saptamana, cand Deron Williams a primit ultimii 5,5 milioane de dolari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă meteo de vreme severă imediată! ANM anunță Cod portocaliu și galben de vijelii și ploi în mai multe județe
BRAT

Modifică setările cookies