„Plângeam cu mama în telefon!” Un fost jucător de la Manchester City face dezvăluiri incredibile despre Guardiola

Pep Guardiola gabriel jesus Manchester City Anglia Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 23:24
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 23:23

Pep Guardiola (52 de ani) se află la cârma celor de la Manchester City din iulie 2016, unde mai are contract până la finalul sezonului 2025/26.

În 2022, Pep Guardiola l-a pierdut pe Gabriel Jesus. Brazilianul a fost cumpărat de Arsenal pentru 52.2 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de 50 milioane. Acum, Transfermarkt îl evaluează pe atacant la 75 milioane!

„Plângeam cu mama în telefon!” Un fost jucător de la Manchester City face dezvăluiri incredibile despre Guardiola

Recent, Gabriel Jesus a povestit un episod „bizar” cu Pep Guardiola care, într-o partidă, l-a folosit pe Zinchenko, fundaș lateral, pe post de atacant, doar ca să nu-l folosească pe brazilian. Atunci, actualul vârf de la Arsenal a relatat că a început să plângă și să-și sună mama acasă.

„L-a pus pe Zhinchenko drept fals număr nouă, ceva nebunesc. Cu o zi înainte nici măcar nu a încercat-o la antrenament, eu am jucat. Următoarea zi, cu două ore înainte de meci, ne spune că Zinchenko va juca. A glumit pe seama asta, dar mi-a spus că îi pare rău de mine.

Nu am mai mâncat. M-am dus direct în dormitor să plâng și mi-am sunat mama. Aveam nevoie să vorbesc cu cineva. I-am spus că vreau să merg acasă, că el nu m-a băgat pe mine. S-a bazat pe un fundaș stânga și nu pe mine”, a decurs povestirea lui Gabriel Jesus, potrivit Tuttomercatoweb.

Cu Manchester City, Gabriel Jesus a câștigat de patru ori Premier League, de patru ori Carabao Cup, o singură dată FA Cup și de două ori Supercupa Angliei.

Cifrele lui Gabriel Jesus

În 2015, Gabriel Jesus a început să evolueze la nivel de seniori pentru Palmeiras. În 2017, Manchester City l-a achiziționat cu 32 milioane de euro de la brazilieni, iar în 2022 a scos un profit de 30 milioane de euro pe fotbalist.

  • Manchester City: 236 meciuri jucate, 95 goluri, 46 assist-uri
  • Palmeiras: 52 meciuri jucate, 21 goluri, 6 assist-uri
  • Arsenal: 33 meciuri jucate, 8 goluri, 7 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!