Anglia

ZIUA in care Mourinho a ascultat alta parere! "Bine am facut, ma bucur ca mi-a spus!" Sfatul care i-a schimbat viata:

Jose Mourinho a povestit intr-un interviu care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014, 14:05
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2014, 14:07

Portughezul a afirmat ca a fost influentat de sotia sa in 2007, in ziua in care a ales sa nu preia nationala Angliei, asa cum il sfatuiau oamenii-cheie de la Chelsea: Terry, Cole sau Lampard.

SOTIA STIE

Matilde Mourinho a fost intrebata pentru prima data ce parere are in legatura cu cariera sotului sau si i-a dat sfatul potrivit.

"A fost o decizie buna. Sotia mea a avut dreptate. Ea mi-a spus sa refuz oferta. Nu sunt omul care sa astept doi ani pentru a juca o competitie importanta. Nu pot sta doi ani sa joc cu San Marino si Kazahstan. Elevii mei de la Chelsea, Lampard, Terry si Cole, imi tot spuneau sa accept oferta, dar mi-am ascultat sotia si bine am facut", a spus Mourinho, citat de AFP.

In momentul in care a primit oferta din partea nationalei Angliei, Jose incheiase colaborarea cu Chelsea, primul mandat la Londra terminandu-se in septembrie 2007.

Apoi, portughezul a dat lovitura: a preluat-o pe Inter, in iunie 2008, club cu care a scris istorie! A cucerit 2 titluri, o Cupa, o SuperCupa si un Champions League.

Pe banca nationalei Angliei a ajuns, in schimb, Fabio Capello.

Modifică setările cookies