Zi istorica pentru englezi! Capitanul Steven Gerrard si-a anuntat retragerea din nationala: "Am fost cel mai mandru om din tara!"

Zi istorica pentru englezi! Capitanul Steven Gerrard si-a anuntat retragerea din nationala: "Am fost cel mai mandru om din tara!"

Steven Gerrard si-a anuntat astazi retragerea din echipa nationala, dupa 3 Cupe Mondiale, 114 selectii si 21 de goluri.

Steven Gerrard si-a anuntat astazi retragerea din echipa nationala, dupa 14 ani de selectii constante si 40 de meciuri in care a purtat banderola de capitan.

Gerrard a strans in total 114 selectii, a marcat 21 de goluri si a participat la trei Cupe Mondiale - 2006, 2010 si 2014 - cea mai buna performanta ramanand sfertul de finala din 2006.

Steven Gerrard va ramane ambasador in cadrul Federatiei Engleze de Fotbal.

"M-am bucurat de fiecare minut in care mi-am reprezentat tara, iar astazi este o zi trista pentru mine, pentru ca sunt constient ca nu voi mai imbraca niciodata tricoul Angliei."

"Trebuie sa privesc inainte si imi doresc sa am in continuare o relatie buna cu Federatia, in cel mai bun mod posibil."

"Vreau, in primul rand, sa multumesc familiei mele si sa le multumesc prietenilor pentru tot sprijinul acordat. Vreau sa le multumesc si celor care au fost alaturi de mine in cariera internationala, de la selectionerii cu care am lucrat, la cei din staff-uri si, bineinteles, coechipierilor din nationala."

"Vreau sa ii multumesc in mod special lui Roy Hodgson, pentru ca mi-a dat banderola de capitan din prima zi in care a venit pe banca nationalei, facandu-ma astfel cel mai mandru om din aceasta tara si indeplinindu-mi totodata un vis al copilariei.", a declarat Steven Gerrard.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies