Anglia

"Welcome to Abu Dhabi" :) Real Madrid isi VINDE numele stadionului pentru o suma URIASA! Cum se va numi Santiago Bernabeu

Real Madrid e aproape sa semneze unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din istorie. Fanii vor fi insa suparati. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 10:53
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 10:59

Real Madrid isi vinde numele stadionului pentru o suma uriasa: arabii platesc 500 de milioane de euro in urmatorii 20 de ani pentru ca arena Santiago Bernabeu sa fie redenumita in Abu Dhabi.

AS scrie ca negocierile sunt la final, iar Florentino Perez va face anuntul la urmatoarea sedinta cu actionarii.

Decizia ii va infuria pe fani, insa Perez nu are de ales. Real are datorii imense, iar contractul cu arabii il va ajuta sa reduca din aceasta suma. Real ar urma sa incaseze 25 de milioane de euro pe an pana in 2034, dar afacerea se extinde si dincolo de numele arenei.

Ca sa nu ii scandalizeze complet pe suporteri, Perez i-a convins pe arabi ca arena sa se numeasca Abu Dhabi Bernabeu sau Santiago Bernabeu Abu Dhabi, o formula urmand sa fie stabilita, mai scrie AS.

Contractul dintre Real Madrid si arabi va fi intre cele mai mari din istoria fotbalului. Doar Manchester United a semnat un contract de sponsorizare mai mare, cu Adidas, care va plati 1 miliard de euro in urmatorii 10 ani pentru a asigura echipamentul fostei campioane a Angliei. United a mai semnat si cu Chevrolet pentru reclama de principala de pe tricou pentru 450 de milioane de euro in urmatorii 7 ani! 

Modifică setările cookies