VINOVAT! Un jucator de la Sunderland, condamnat pentru pedofilie! Risca 7 ani de inchisoare
Miercuri 02 Martie 2016, 18:50

VINOVAT! Un jucator de la Sunderland, condamnat pentru pedofilie! Risca 7 ani de inchisoare

Adam Johnson a fost gasit vinovat de judecatorii britanici pentru pedofilie! 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Adam Johnson, ultima data la Sunderland, a fost gasit vinovat pentru pedofilie cu o minora de 15 ani. Jucatorul a recunoscut ca s-a sarutat cu ea in masina, dar a negat orice contact sexual. Acum risca pana la 7 ani de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat. Sunderland i-a reziliat deja contractul in momentul in care a recunoscut ca a sarutat-o pe tanara. Cariera lui Johnson se opreste dupa 28 de ani pentru ca jucatorul nu mai are sanse sa evite inchisoarea. Johnson a jucat la Middlesbrough, Manchester City si Sunderland si are 12 convocari la nationala Angliei, pe care a marcat si doua goluri.

Politia a eliberat si poza facuta in momentul arestarii jucatorului. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Adam Johnson

1 comentarii
  • 2 2016
    nae in alt articol trustul prost eve ii compatimea pe copiii h0m0sexuali din clasele 5-8 (!!!) din scolile romanesti ca ar fi discriminati. adica majoritatea normala la cap e condamnata pt discriminare, dar pedofilii care i-au regult pe acei "copii care-si cauta identitatea" nu-i condamna nimeni!? d'aia vin toti pedofilii la noi...nu-i intreba nimeni nimic...
BRAT