VIDEO: Manchester, in corzi in Anglia! Scholes a gafat ca un incepator!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Martie 2009, 20:41

Liderul din Anglia este la pamant dupa cea de-a doua infrangere consecutiva de care poate profita la maxim Liverpool!

Manchester a cazut la Londra si a curs sange din plin dupa rusinea 2-0 cu Fulham!Veteranul Paul Scholes si Wayne Rooney au fost oamenii negri pentru echipa lui Ferguson! Scholes a gresit ca un amator in  minutul 17 cand a fost eliminat pentru un hent in careu in stilul lui Comin Moti cu Medias! Fulham a primit penalty din care a deschis scorul Murphy. 

Oamenii lui Ferguson au fost inghesuiti rau de echipa miliardarului arab Mohamed al-Fayed iar nervii au inceput sa curga. Rooney  a lasat-o in 9 oameni pe campioana din Anglia dupa 2  cartonase galbene luate in 7 minute. Golul lui Gera din minutul 87 a scufundat-o de tot pe Manchester care ramane fara 6 puncte in ultimele doua meciuri iar Liverpool se poate apropia periculos  in clasament.

Fulham (4-4-2): Schwarzer - Paintsil, Hughes, Hangeland, Konchesky - Etuhu, Murphy, Davies, Dempsey (Gera 82') - Zamora (Kamara 77'), Johnson

Manchester United (4-4-2): van der Sar - O'Shea (Tevez 70'), Evans, Ferdinand, Evra - Fletcher, Scholes, Park, Giggs - Ronaldo, Berbatov (Rooney h/t)

Marcatori:

Fulham: Murphy PEN 18', Gera 87'

Manchester United: Scholes eliminat 17',  Rooney 81', 88',eliminat  

Arbitru: Phil Dowd
 
Sursa foto: The Sun

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT