Veni, vidi, VIDIC! Capitanul si-a ingropat echipa in min 90+5! Dezastru cu ultima clasata, Man United e la un pas sa rateze Liga VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 21:07

	Veni, vidi, VIDIC! Capitanul si-a ingropat echipa in min 90+5! Dezastru cu ultima clasata, Man United e la un pas sa rateze Liga VIDEO

► Luni, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro: Dosarul Transferurilor, episodul 66! Final de Dosar?

David Moyes are un sezon groaznic la Manchester United. Succesorul lui Alex Ferguson nu reuseste sa readuca echipa pe linia de plutire iar Man United e la 9 puncte de locul 4, ultimul care duce in Champions League, cu 13 etape inainte de final. Iar in urmatorul meci, United merge pe terenul lui Arsenal!

Chiar daca a platit 50 de milioane in iarna pentru aducerea lui Juan Mata, jocul lui Man United continua sa sufere - in meciul de astazi cu ultima clasata, Fulham, tripleta Mata - Rooney - Van Persie nu a avut prea multe realizari iar Sidwell a deschis scorul in minutul 19.

Cunoscuta pentru forcingul de final, United a intors rezultatul prin reusitele lui Van Persie (78) si Carrick (80). A venit insa minutul 90+5 - Vidic a respins gresit o minge cu capul, Fulham a plecat pe contraatac iar Darren Bent a reusit sa inscrie!

Man United ramnae pe locul 7 in clasament, la 4 puncte de Everton (locul 6), la 6 de Tottenham (locul 5) si la 9 de Liverpool (locul 4). Despre titlu nici nu se mai poate vorbi, diferenta dintre Chelsea si United fiind de 15 puncte.

CLICK AICI PENTRU REZUMAT

Ar trebui sa fie dat afara David Moyes? (1317 voturi)
 
Da
77.37%
1019 voturi
 
Nu
22.63%
298 voturi
Măsuri de protecție în zilele caniculare. Cum să ne ferim organismul de șocuri
BRAT
Modifică setările cookies