Vedeta lui Liverpool, pus sub acuzare de federatie pentru RASISM! Reactia celor de la Liverpool si ce risca Suarez:

Autor: Sport.ro
Joi 17 Noiembrie 2011, 09:18
Vedeta lui Liverpool, pus sub acuzare de federatie pentru RASISM! Reactia celor de la Liverpool si ce risca Suarez:

Chiar daca s-a terminat acum o luna, duelul dintre Liverpool si Man United continua de la distanta.

Luis Suarez a fost pus oficial sub acuzare de catre Federatia Engleza pentru ca i-a strigat lucruri rasiste lui Patrice Evra la meciul de pe 15 Octombrie, terminat 1-1.

Evra spunea imediat dupa acel meci: "Sunt camere care au filmat. Puteti sa-l vedeti spunand un anumit cuvant de cel putin 10 ori. Nu e loc de asa ceva in 2011".

Suarez a respins din start acuzatiile spunand: "Sunt suparat de acuzatia de rasism. Pot spune doar ca am respectat si voi respecta pe toata lumea. Suntem cu totii la fel"

Federatia de fotbal din Anglia a emis un comunicat: "FA l-a pus sub acuzare astazi pe Luis Suarez de la Liverpool in urma incidentului care a avut loc la meciul cu Manchester United de pe Anfield de pe 15 Octombrie 2011. Urmeaza sa fie dovedit daca Suarez a folosit cuvinte abuzive si insulte fata de Patrice Evra, lucru impotriva regulamentului FA. De asemenea, urmeaza sa fie dovedit daca insultele s-au referit la originea etnica si/sau culoarea lui Evra. FA nu va mai face comentarii momentan"

Clubul Liverpool a declarat ca il va sustine neconditionat pe uruguayan care va pleda nevinovat. Suarez risca sa fie suspendat daca e gasit vinovat.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT