INCREDIBIL! Fanii lui Liverpool, rugati de legenda Kenny Dalglish sa BOICOTEZE derby-ul cu Chelsea! Decizia Federatiei care l-a scos din minti:

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Noiembrie 2011, 08:51

	INCREDIBIL! Fanii lui Liverpool, rugati de legenda Kenny Dalglish sa BOICOTEZE derby-ul cu Chelsea! Decizia Federatiei care l-a scos din minti:

Antrenorul lui FC Liverpool, Kenny Dalglish, a facut un gest fara precedent - le-a spus fanilor sa nu vina in deplasarea de la Londra pentru derby-ul cu Chelsea din Cupa Ligii!

Legenda de pe Anfield, Kenny Dalglish, le-a transmis fanilor lui Liverpool sa nu vina la meciul cu Chelsea de pe 29 Noiembrie, in semn de protest fata de programarea meciului! Duelul cu Chelsea din Cupa Ligii are loc la doar 48 de ore dupa cel din campionat cu Manchester City!

"Este o rusine in aceste vremuri ca jucatorilor sa li se ceara sa evolueze intr-un meci de Premier League duminica si apoi un sfert de Cupa Ligii la doar 48 de ore distanta. Daca Federatia vrea sa devalueze propria competitie, e treaba lor. Dar sa nu fie suparati ca in aceste meciuri vor fi folositi jucatori de la academie in tentativa de a-i ajuta pe tineri sa progreseze.
Le transmit fanilor sa fie atenti inainte sa cumpere bilete pentru meciul de Cupa Ligii. Nu vrem ca ei sa cheltuiasca bani si apoi noi sa decidem ca nu avem alta optiune decat sa folosim numai jucatori tineri.
E de inteles, cu meciul Tottenham - Paok Salonic din acea joi, ca nu putea fi programat meciul cu Chelsea miercuri. Dar e de datoria autoritatilor din fotbal sa gaseasca alte solutii pentru bunastarea jucatorilor, iar asta e clar ca nu s-a intamplat.
City e in aceeasi siautie cu noi cu jocul lor cu Arsenal. Iata cum niste echipe care au respectat mereu competitia sunt tratate intr-un asemenea mod. E iresponsabil ca meciurile din sferturi sa fie programate in aceeasi saptamana cu cele de Europa League.
Noi si cei de la City eram fericiti ca meciul din campionat sa fie sambata. Dar ni s-a spus ca nu e posibil din ratiuni de televizare"
spune Kenny Dalglish, citat de cei de la The Sun.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT