Manchester United Louis Van Gaal Anglia

"Va vine sa credeti asa ceva? O sa dominam lumea!" Situatia unica in care s-a trezit Van Gaal la Manchester United

Van Gaal este sigur ca Manchester United va ajunge sa domine lumea din sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 09:36
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 09:43

Din luna noiembrie, Manchester United este neinvinsa in Anglia. A urcat pe locul 3 si este la 9 puncte de Chelsea si Manchester City. Van Gaal este to mai increzator in echipa sa in care a investit sute de milioane de euro in vara anului trecut.

Antrenorul olandez a vorbit pentru Mirror inaintea etapei din acest weekend, cand Manchester United va juca impotriva lui Gardos, duminica. Van Gaal este incantat ca pentru prima oara de cand a venit la United, poate selecta asa cum vrea el echipa. Are un singur accidentat in acest moment in lot.

"Ambitia mea este sa am cei mai buni jucatori care pot juca impreuna pentru a forma cea mai buna echipa din lume. Acum incep sa-mi revina jucatorii dupa accidentari. In mod normal ar trebui sa incepem sa jucam mai bine, mai ales ca ii avem inapoi si pe Blind si Di Maria."

"Rojo are un rol fix in echipa mea si nu am avut ocazia pana acum sa construiesc echipa pe o structura, cu aceiasi jucatori. Nimeni din Premier League nu poate castiga toate meciurile, doar Manchester United. Asta este telul nostru, dar si al lui Mourinho, Pellegrini, Koeman sau Wenger."

"In acest moment mai avem un singur jucator accidentat, va vine sa credeti? Numai unu! In sfarsit, pentru prima data in cariera mea la Manchester United, pot sa-mi selectez cum vreau echipa de start si lotul de 18!", a declarat Van Gaal pentru Mirror.

Modifică setările cookies