"Va rog eu, nu-l dati afara! E fantastic!" Mesajul NEBUNULUI Balotelli pentru seicii miliardari dupa ce a plecat de la City

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2013, 21:30

	"Va rog eu, nu-l dati afara! E fantastic!" Mesajul NEBUNULUI Balotelli pentru seicii miliardari dupa ce a plecat de la City

Super Mario e atent la tot ce se intampla cu fosta sa echipa! A tinut sa le transmita un mesaj seicilor dupa rezultatele slabe din campionat, unde Man United pare sa se fi distantat decisiv pentru titlu.

Chiar daca recunoaste ca cele 12 puncte care o despart pe City de marea rivala sunt dificil de recuperat, Balotelli le cere sefilor clubului sa renunte la orice idee legata de schimbarea antrenorului. Super Mario crede ca Mancini e cea mai buna solutie pe City of Manchester Stadium si anunta ca absenta trofeelor e doar o chestiune de timp.

"Nimeni nu e mai bun pentru City decat el! Cel mai important e faptul ca jucatorii il plac. Daca i-ati intreba pe cine vor antrenor la anul, toti, fara exceptie, vor spune Roberto Mancini. Nu e doar antrenor, e si prieten pentru toata lumea!

Uitati-va ce succese a avut Roberto pana acum. A luat o Cupa si primul campionat pentru City in mai mult de 40 de ani. Nici Alex Ferguson nu castiga trofee in fiecare an, dar reuseste de fiecare data sa revina", a spus Balotelli.
 

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT