Manchester United Benfica Cristiano Ronaldo Darwin Nunez Anglia

Un transfer de succes sau o nouă dezamăgire? Manchester United pune la bătaie 70 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Ronaldo 

Manchester United vrea să facă schimbări în linia ofensivă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 15:07
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 15:16

În runda 31 din Premier League, Manchester United a suferit o înfrângere, 0-1 cu Everton, care îi poate spulbera șansele pentru locul 4, ultimul care duce automat în grupele UEFA Champions League. 

În prezent pe poziția a șaptea, „diavolii roșii” pregătesc planul pentru sezonul viitor. Pe lângă negocierile avansate pe care le au cu Erik ten Hag (52 ani) pentru a prelua echipa, Manchester United a pus ochii pe un atacant de doar 22 ani. Este vorba despre Darwin Nunez, legitimat la Benfica, pe care conducerea de pe Old Trafford îl vede înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo (37 ani), în cazul în care superstarul nu va dori să continue la clubul din Anglia, anunță David Ornstein, jurnalist la The Athletic. 

United, PSG și Chelsea se bat pe Darwin Nunez

Darwin Nunez are niște cifre excelente în acest sezon. În campionatul Portugaliei a marcat 24 de goluri, în 24 de meciuri, în timp ce în UEFA Champions League a înscris de 5 ori, în 9 partide. 

Chiar dacă pune la bătaie 70 de milioane de euro pentru atacantul uruguayan, Manchester United are concurență pentru a obține semnătura lui Nunez. Conform aceleiași surse, atât Chelsea, cât și PSG sunt interesate să-și asigure serviciile jucătorului din această vară.

Contractul lui Darwin Nunez cu Benfica expiră în 2025, iar Transfermarkt îl evaluează la 40 de milioane de euro, clubul din Portugalia plătind 24 de milioane de euro în 2020, când l-a transferat de la Almeria. 

Modifică setările cookies